Familieopstelling dagen

Heb jij een persoonlijk vraagstuk dat je graag met behulp van een familieopstelling zou willen onderzoeken? Of wil je ervaren hoe een familieopstelling in zijn werk gaat?

Een familieopstelling kan je inzicht geven in je vraagstuk en kan je vrijer maken. Het kan onbewuste patronen in familiesystemen blootleggen. Zodra deze zichtbaar worden, kunnen ze erkend worden en kan er een helende beweging of transformatie op gang komen.

We bieden de mogelijkheid deel te nemen aan onze familieopstelling dagen of dagdelen. Het aantal deelnemers varieert vanaf minimaal 8 tot ongeveer 12 personen.

We starten met een korte kennismaking en een meditatie. Er is vervolgens ruimte voor 2 tot 4 vraaginbrengers. De deelnemers die geen vraagstuk inbrengen kunnen door de vraaginbrenger gevraagd worden als representant.

Als representant hoef je geen enkele ervaring te hebben met familieopstellingen. Je speelt geen rol: je volgt je lichaam en probeert je denken even te laten voor wat het is. Je hoeft niks te weten. We kunnen erop vertrouwen dat het systeem zich in een opstelling altijd laat ervaren en zien.

Praktisch

  • Wil je deelnemen? Meld je aan via de knop onderaan deze pagina.
  • Voor deelname met een eigen vraagstuk vragen we een vergoeding van € 100,-. We reserveren dan tijd voor jou, zodat je verzekerd bent van een eigen opstelling. We vinden het belangrijk dat iedereen met een vraagstuk de kans heeft om een familieopstelling te doen. Mochten de kosten een belemmering zijn, voel je dan vrij om contact met ons te zoeken. 
  • Deelname zonder vraag, als representant, is ook mogelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden, zodat iedereen laagdrempelig kennis kan maken met de kracht van opstellingen. Mocht je als representant terplekke toch besluiten een vraagstuk in te brengen, als daartoe de gelegenheid is, dan kun je de kosten van 100 euro achteraf voldoen.
  • Locatie: De dag vindt plaats in een ruime zaal in een ontspannen setting in Den Haag. 
  • Catering: Koffie en thee zijn aanwezig, zorgdragen voor eigen lunch en/of tussendoor.


Begeleiders
Saskia Hielkema en Jessica Kwekkeboom

Ervaringen van deelnemers
"Opstellingen varen in mijn beleving wel in een liefdevolle setting waarbij de begeleiders durven leiderschap te pakken. Mooi om daarvan getuige te mogen zijn bij de opstellingen dag bij Jessica en Saskia. Echt een aanrader." - Ricardo.
 
"Het was zeer intens en tegelijkertijd prachtig om mee te maken. De dag werd met veel aandacht en liefde begeleid door Jessica en Saskia. Het leverde een hele veilige sfeer op. Alles mocht gezegd en geuit worden." - Eric.


"Een prachtige dag gehad bij de opstellingen dag van Saskia en Jessica! Heel bijzonder om te zien wat er allemaal in het veld gebeuren kan tijdens een opstelling! Ook als representant doe je leerzame en interessante ervaringen op die je verder kunnen brengen. Het is niet altijd nodig om zelf een opstelling te doen om inzichten te krijgen of om iets nieuws te leren. Ontzettend bedankt dames!! Ik kom graag weer." - Jael

"Wat een bijzondere dag, de representanten rollen waren er niet voor niets. Ik heb ze mogen ervaren in een veilige setting".